Iedere maand delen wij het leukste teamuitje van de maand. Het leukste teamuitje van de maand mei is Airsoft Harderwijk  ! De thriller onder de teamuitjes voor jouw team. Spanning en sensatie krijg je gegarandeerd bij de nieuwe variant op paintball.

Airsoft Harderwijk

Ga samen met jouw teamgenoten op een missie bij Paintball Strand Airsoft Harderwijk. Spectaculaire games die je niet meer zult vergeten. Vergeet paintball, speel nu Airsoft! Op deze unieke locatie in Ermelo bij Harderwijk kun je aan het water in een uitdagende arena de jacht openen op elkaar! Welke speler schiet er normaal op scherp?

Met Airsoft kies je de game die bij jouw team past. Wil je zombies knallen? Ga dan voor de Zombie Game. Je kunt ook kiezen voor SWAT of Warzone.  Je ontvangt van de begeleider tactische tips om het spel zo goed mogelijk te spelen. Gebruik het zeilschip dat op het strand ligt of de grote traktorbanden om je achter te verschuilen. Airsoft Harderwijk is dé sensatie op het gebied van teamuitjes op dit moment! Stel eens voor bij jouw team om Airsoft te gaan spelen. Wedden dat je scoort?

Teamuitje van de maand juni

Ga jij met jouw team in juni een dagje weg of weet jij een leuk teamuitje dat nog niet op onze website staat? Laat dan hieronder een reactie achter en wie weet wordt dat wel het teamuitje van de maand juni!

Delen met jouw team: