Teamuitje organiseren

Een teamuitje organiseren is niet altijd even makkelijk. Met de spelers en begeleiding bedenk je een paar opties voor het voetbalteamuitje. Op Voetbalteamuitje.nl vind je talloze leuke teamuitjes voor jouw voetbalteam.Genoeg inspiratie, maar dan! Je moet vervoer regelen, een barbecue, budget en wanneer gaan we eigenlijk? Hierbij helpen wij jou graag zodat een teamuitje organiseren een fluitje van een cent wordt. 

Wie organiseert het teamuitje?

Allereerst ga je bedenken wat je graag wilt doen met jouw voetbalteam. Zorg dat je een feestcommissie hebt met bijvoorbeeld de trainer, de aanvoerder, de leider en eventueel een ouder.

Het budget vaststellen

Sommige teams krijgen een bedrag voor teambuilding van de club, maar dat geldt niet voor iedereen. Niet iedereen heeft evenveel te besteden. Daarom is het handig om eerst te inventariseren wat het budget is van iedere speler. Stuur een mail naar alle spelers en vraag het gewoon eens na zodat je het gemiddelde bedrag kunt vaststellen. Stel een spaarschema op zodat het totaal budget verdeeld wordt over het hele seizoen. En vraag nog eens aan de sponsor of zij nog een duit in het zakje willen doen…

Een datum prikken

datum-prikkerNu het budget is vastgesteld is het handig om eerst een datum te hebben voor het teamuitje voordat je gaat zoeken naar het leukste teamuitje. Gebruik hiervoor Datumprikker.nl. Je kunt zelfs de app downloaden zodat je niets kunt missen. Het gebruik van Datumprikker is gratis!

Het leukste teamuitje!

Samen met de feestcommissie heb je nu een budget en een datum. Tijd om te zoeken naar de leukste teamuitjes. Onze bezoekers hebben de leukste teamuitjes beoordeeld zodat jij weet wat de populairste teamuitjes zijn. Zoek je liever per provincie, type teamuitje en aan de hand van jouw budget? Vul dan het filter in en zoek de meest geschikte teamuitjes voor jouw team.

Delen met jouw team:

Vind de leukste teamuitjes:

Like ons op Facebook